Felvásárlás menete - laptopvasar.hu

Laptopvasar.hu
+36 70 398 7074
info@laptopvasar.hu
+36 70 398 7074
Laptopvasar.hu
+36 70 398 7074
Laptopvasar.hu
+36 70 398 7074
Laptopvasar.hu
+36 70 398 7074
info@laptopvasar.hu
Laptopvasar.hu
+36 70 398 7074
Laptopvasar.hu
+36 70 398 7074
Laptopvasar.hu
+36 70 398 7074
Tartalomhoz ugrás
Felvásárlás menete

Hogyan zajlik egy készülék felvásárlása?

1. lépés: Telefonálj most vagy kérj ajánlatot az űrlapon.
2. lépés: Kollégáink, a gép állapotától és felszereltségétől függően egyedi árajánlatot készítenek és felveszik veled a kapcsolatot. Ha az árajánlatot megfelelőnek tartod, hozd el hozzánk a készüléked. A készülékről egy rövid állapotfelmérés készül, majd megtörténik a vételár kifizetése.
3. lépés: Ha nincs lehetőséged elhozni a géped, a veled való egyeztetés után futárt küldünk érte. A helyszínen, a készülékről egy rövid állapotfelmérés készül, majd veled egyeztetve megtörténik a vételár kifizetése.
4. lépés: A helyszínen leteszteljük a készülék fontosabb alkatrészeit, és ha valamelyik alkatrész hibás, vagy hiányos, az módosíthat a végleges vételáron. Az előzetes árajánlatért nem számítunk fel semmilyen plusz költséget, ez minden esetben ingyenes, és maximum 7 napig érvényes.
5. lépés: Ha elhozod hozzánk a készüléket, a vételár kifizetése azonnal készpénzben megtörténik. Ha futárral érkezik hozzánk a gép, az állapotfelmérés után veled egyeztetve, a megbeszélt módon küldjük a vételárat.

Fontos információk és mire kell figyelned:

a). Ha megkaptad tőlünk az árajánlatot, az legfeljebb 7 napig érvényes. Tehát, egyeztess kollégáinkkal, hogy ne fuss ki az időből.
b). Amennyiben a tesztelés során a felvásárolandó készülék valamely hiányosságára derül fény, vagy ha a gép az ajánlatban (űrlapon) közölt képek és adatokhoz képest nagymértékben eltér, akkor az előzetes árajánlathoz képest befolyásolhatja a végleges felvásárlási árat.
c). Garanciális készülékek felvásárlása esetén szükség van az eredeti garanciajegyre és a vásárlást igazoló számlára is. Ezek hiánya minden esetben befolyásolják a vételárat.
d). Jellemzően hibátlan és hiánytalan készülékeket vásárolunk fel, de például akkumulátor hiba, nem zárhatja ki az eladás lehetőségét. Tápegység és gyári szám hiányában nem megoldható a felvásárlás. Bizonyos esetekben működésképtelen készülékeket is felvásárolunk, azonban ilyenkor az ajánlott ár alacsonyabb.
e). Készülék felvásárláshoz szükség van a gyári számra, ami pontosan azonosítható kell legyen, továbbá az eladó személyes adataira.
e). Ha új vagy régi készüléket vennél és kollégáink elképzeléseidhez képest megfelelőt tudnak kínálni, a készülék egyidejű vásárlása esetén előfordulhat, hogy kedvezőbb árat tudnak ajánlani. Tehát, ilyen jellegű igény esetén beszámítjuk a te használt készülékedet. De természetesen nem feltétel, hogy új készüléket vásároljál.

Ha a felvásárlással kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj bizalommal kollégáinkhoz.
Copyright © 2020 laptopvasar.hu / design webmarket
Vissza a tartalomhoz